søndag 7. august 2011

End of summer..

Siste dag i sommerferien for meg og resten av Higley High :(
Kom hjem fra camping i hal 3 tida, etter en laang kjøretur med to innpåslitne hunder og trøtte kids! Men, selve campingen var super koselig! :) Vi bodde midt i skogen, der det var fare for besøk av både bjørn og andre dyr. Men hva hadde vel det gjort, om selve Arizonas lille Lars Monsen skulle møte på noen av sine venner? Skummelt å gå på do var det vertfall!
Prøvde å fluefiske med Brad, å eh, ja, det gikk ikke helt bra. hehe :) Det eneste jeg fikk på kroken var 4 trær, eller egentlig 5, bare siste gang så ble bare flua værende på treet. Firehjuler, smores, grilling var bare få stikkord. :) Vi var på et fjell Rett utenfor Payson, navnet kan jeg finne ut av. Det var rett ovenfor en canyon som gikk helt til Mexico fra Arizona, NYDELIG!!






"Lærte" Brad, Erin og Holden å telle til ti på norsk, de husker det sikkert ikke nå, men jeg hadde det vertfall gøy med å høre på. Lo ganske godt!
Nå er det snart middags tid her, vi har somregel middag veldig seint. Det er fordi det er Brad som pleier å lage mat, og han er også på jobbganske lenge. (gøy info)

Erin og Holden begynner heller ikke på skolen før imorgen, men de har allerede fått lekse. De skulle ta bilde av sine 5 favoritting. Og plutselig ble jeg en ting, koselig! :)
Ikveld skal meg og Dana på litt shopping.. ;)

See u!
Hilde

2 kommentarer:

  1. Såg kjempekoselig ut! Der hadde du virkelig mulighet te å vise deg fram i ditt rette element, Snusmumrikken! ;) Godt mi he våre på både oppdagelsestur og fisking tidligere i sommer! Det einaste du mangla va off-road-scooteren din! hoho.. Lykke te på skulen, tippe du kjæme te å ta alle mæ storm! <3

    SvarSlett
  2. NICE!!!:)Med den fine skogen i nærleiken blir kanskje ikkje heimlengselen sååå stor? Uansett, gøy å lese, gøy å sjå! Fortsett:)Ps. om du vil ha fleire kommentarer må du åpne opp slik at alle kan kommentere;) Berre eit lite tips;)....
    Kos deg videre!!

    SvarSlett