søndag 9. oktober 2011

FALL BREAK!!

Endelig!!! Veldig etterlengtet! :-D

Lørdag morgen, grytidlig, reiste vi på enda en roadtrip. Men denne gangen bare for 4 timer, og vi skulle faktisk være der lengre enn 20 minutter denne gangen, hehe :) Vi campet på en nydelig plass i the White mountains. NYDELIG!! Nesten som Norge faktisk ;) Og det beste av alt, DER VAR DET SNØ!! :-D Trodde aldri jeg skulle få sett det i denne ørkenstaten, men jammen var værgudene på min side denne helgen.
Da vi kom frem reiste vi for å jakte på Elk, en blandig av rådyr og elg kanskje!? Noe lignende vertfall! :) Det var kaldt, men kjempe morro! Så en stor bukk, og 6 kyr. Jessica på 11 år fikk ei kyr! You go girl! :-D Fikk oppleve "amerikansk-jakt" som var veldig anderledes enn hvordan vi jakter, men kjempe spennende å prøve noe nytt, og spesielt veldig gøy at de fikk noe når jeg var der.

Utover kvelden satt vi rundt bålet og koste oss! Til frokost var det smores, haha, det er da man merker at man er i usa. Reiste hjemover i hal ett tida, og da vi kom hjem var det rett på fisketur. Ingen pause her nei! :) Jeg fikk 12 fisk, hehe, fikk også den største! Vant over alle gutta, så vant en dollar. (Girlpower! ;p)













- Hilde

1 kommentar: