mandag 16. januar 2012

humpetitten humpetatten humpetittenteia!

Har ikke skjedd så mye siden sist, visst vi ser bort i fra vannhull prosjektet som var denne helgen. Etter skolen på fredag dro meg, Brad og Chad for å campe oppi gokk med ca litt over hundre andre jaktfreaks. Brad og Chad er innvolvert i Desert Bighorn Sheep Society, så det var de vi reiste med. Som sikkert de fleste vet er det ikke store mengdene vann som kommer ovenfra her i AZ, så de har da bygget "waterholes" rundt om i fjellene for å gjøre det bedre for våre kjære beist å leve. Jo flere vannhull det bygger, jo bedre er det! Visst det bare er 1 vannhull på et stort område dreper det mange sauer pga sykdom. Alle samler seg på en plass og vips, så er all smittet. Så altså, de jobber for å få saue bestanden til å vokse, selvom de går å jakter på sau.. Rar greie det der! :) Såå, det vi skulle gjøre denne helgen var altså å jobbe på et av vannhullene oppi fjellet.
Da vi kom fram på fredagskvelden, rigget vi til alt, og sprang så rundt for å være sosial. FOR noen herlige mennesker, og gjenneomsnittsalderen var sikkert rundt 60-70, men likevell!! :) Vi skulle nemmelig sove ute denne natta i en ørken full av slanger og skorpioner, men lå heldigvis oppe fra bakken. Fineste stjernehimmelen jeg hadde sett på lenge, bål som brant og kald sovepose. Livet var ikke så veldig langt fra perfekt der nei! :) Lørdagsmorgen var det tid for å jobbe rompa av oss! Våknet rundt 7, og hoppet i arbeidsklær, og fikk en fantastisk egg Mcmuffin til frokost, ah himmelen!! Så var det tid for helikopter fro å komme opp til arbeidsplassen, wohoo!! Kjente det kriblet litt da ja! :D Ørkenen er faktisk utrolig kul ovenifra, og fjellene her er helt syke. Brunt er fint det også! :) Landingsplassen for helikopteret var mindre enn bakenden på en pickup omriget av kaktuser, syke greier, men utrolig spennende. Pilot på 24 år, blond blåøyd, og falske negler, det var piloten sin det! Da vi kom opp var det tid for jobbing, var kjempe gøy faktisk, koste meg masse! :)




Etter mange timer på fjellet, kom helikopteret for å hente oss igjen, og jeg fikk sitte framme med piloten! Glassgolv og hele pakka, var kjempe morro! :)





Lørdagskvelden var super! Vi hadde deilig steik middag rundt stoort bål, det var så koselig! :) Shannahan, mannen som startet organisasjonen, var der og har allerede strukket seg til 88 år. Vannhullet vi jobbet på skulle bli navngitt etter han, de kalte det "Butterfly waterhole" før, og nå heter det "Shannahan`s Butterfly waterwole". Ettesom han er ganske syk og ikke har så lenge igjen å leve, var dette kjempe stort for ham. Mange sa kjempe fine ting om den herlige mannen, tårenene trillet på alle sammen. Fulle 80 åringer har ganske mye å fortelle, haha, for en gjeng! :)

70 år gammel mann: When are you guys heading home?
Brad: We have to leave tonight, I wish we could stay longer..
70 .. : But can Hilde stay with us??

Skjønne mennesker var det vertfal ingen mangel på! Jeg har uten tvil den beste Verts - pappa`n :):)

Fikk litt lengre helg denne helgen, pga det er Martin Luther King Jr`s dag i dag. Greit med fri fra skolen! :) Vi kom akkurat hjem fra kinoen hvor vi så Beauty and the Beast, skjønn. :) Nå drar meg og Dana snart for å trimme fettet i treningstudioet, må man så må man! ;)

- Hilde

2 kommentarer:

  1. Endelig, frøken :)
    Det er så gøy å lese innlegga dine! Ler kvar einaste gong! Livet ditt er virkelig fylt av mange rare ting dette året ;) hehe.. Saknar deg! Stor klem <3

    SvarSlett
  2. Hehe, for ein spanade aktivitet!!:) Det var sannelig noko nytt;) Bålkosen hørtes jo upåklagelig koselig ut!! Keep on blogging:) ...Og, snart på tide med eit lite reisebrev\update til åsdølen;)?

    SvarSlett